Nagelstyliste

Wij zullen van jouw handen een visitekaartje maken

Iedereen heeft immers wel een reden waarom het met zijn eigen nagels maar niet wil lukken om ze mooi te laten groeien. De één heeft van nature broze nagels, de ander bijt, is zwanger of beschadigt haar nagels tijdens het werk.

De geschiedenis van kunstnagels is eind van de jaren zestig begonnen. Toen werd het fenomeen "kunstnagels" geïntroduceerd in Nederland. De oorsprong hiervoor ligt in de Verenigde Staten. Door de jaren heen is het verder verfijnd en uitgebreid.

Er zijn een aantal manieren om kunstnagels te maken

Hemels werkt o.a. met gel nagels. Om uw nagels een extra dimensie te geven kunt u kiezen voor naturel, shellac, design of hand painting.

Manicure

Een verzorgende behandeling waardoor de handen fluweelzacht zullen aanvoelen en de natuurlijke nagels er bovendien sterker van worden. Bij een manicurebehandeling worden de nagels gevijld, vliesjes verwijderd, gepolijst en/of gelakt.

Tevens kan er gekozen worden voor een scrub met one minute

Gelnagels

Gelnagels worden (de naam zegt het al) gemaakt van een gel en uitgehard onder een uv-lamp. Ook met gelnagels is het mogelijk om "french manicure" nagels te maken. Gelnagels zijn over het algemeen iets flexibeler dan acrylnagels. Om uw nagels te verlengen worden tips of sjablonen gebruikt.

Design nagels

Design nagels zijn het handmatig artistiek versieren en creëren van kunstnagels door gebruik te maken van een veelvoud aan technieken en materialen. De kunstnagels zullen uniek zijn.

Bij design nagels wordt gewerkt met gekleurde en/of glitter gels. Hiermee kunnen diverse prints gezet worden.

Hand Painting / Nail Art

Bij hand painting / nail art wordt gewerkt met diverse kleuren verf, glitters, sjablonen, stempels en andere technieken om de nagels uniek te maken.

Ook hiervoor kun je als klant kiezen uit verschillende prints.

Teennagels versieren

Sinds een aantal jaren is de vraag naar gel of nailart op teennagels explosief toegenomen zeker voor de vakantie periode.

Met gel kan er bijvoorbeeld een french manicure geplaatst worden op de teennagels. Wil de klant graag wat opvallends? Denk dan ook aan nailart op teennagels! De teennagels zien er verzorgd uit zonder dat de klant ernaar om hoeft te kijken voor zes tot acht weken!

De nabehandeling

Bij kunstnagels moet de klant er rekening mee houden dat om de vier weken een "retouch" ofwel nabehandeling moet worden toegepast. Dit komt doordat de nagels onder de kunstnagels doorgroeien. Bij een nabehandeling wordt de nagel eerst dunner gevijld en wordt daarna weer opgebouwd.