Dermapen | Fractional Needling | Scar Relaxation

Dermapen | Fractional needling

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten

 

Behandelindicaties

Fijne lijntjes | rimpels en huidverslapping

Acne littekens | Pigmentstoornissen

Grove poriën | Striae en littekens

 

De behandeling

Na het reinigen van de huid gaan we over naar de behandeling. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren. Daarna heeft u de keuze uit 2 verschillen maskers. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van BCN Epithe. 

 

Dermapen cosmetisch

Bij dermapen cosmetische wordt een behandeldiepte gehanteerd tot 0,9 mm. De herstelperiode is hier maximaal 24 uur. Dermapen Cosmetische wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

 • Fijne lijntjes
 • Zonbeschadigingen
 • Verfijning huidstructuur
 • Stimuleren doorbloeding
 • Grauwe huid
 • Huid verbetering
 • Pigmentvlekken
 • Littekens acne 
Dermapen Medisch

Medische micro-needling vindt dieper in de huid plaats. De behandeldiepte is vanaf 1,0 mm in de huid. De herstelperiode is hier dan ook langer, namelijk maximaal 72 uur na de behandeling.
Medische micro-needling wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

 • Littekens (acné + traumatisch)
 • Striae
 • Contourverbetering (bv. verstrakking kaaklijn)
Nazorg
Gedurende 48 tot 72 uur je huid (op behandelplaats) make-up loos te houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en onderga geen hele hete douche. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


Keuze lijst - Kleine oppervlakte-
Oogcontour  of  Oogwallen  of  Lipcontour  of  Lachlijnen
Keuze lijst - Middelgrote oppervlakte - Lip volume met hyaluronzuur 2%  of  Mondcontour met de lachlijnen - Bovenkant Handen  of  Voorhoofdlijnen  of  Wangen

Advies

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuurprijzen op aanvraag.

PRIJZEN

Klein oppervlakte  € 75,00 
Middelgroot oppervlakte  € 90,00
Full Face - Basic Treatment - 30 min.  € 135,00
Full Face - inclusief Orgiad Sheet Mask - 60 min.  € 150,00

PRIJZEN -  Medische prijs op aanvraag 

INFO
Interval:  2 weken 

Scar relaxion - littekens

De techniek gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel.

De capillaire haarvaten zijn vaak verdwenen en de poriën zijn verminderd. De minuscule fractional naalden brengen het hoogwaardige serum in de huid en stimuleren hiermee sterk de doorbloeding.

Tijdens het genezingsproces worden essentiële huidstructuren zoals haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren en het litteken weefsel wordt zachter. Wat resulteert in de aanmaak van pigment.