PMU Wenkbrauwen

Wenkbrauw technieken

Microblading (Japanse methode mesjestechniek) is een relatief nieuwe, handmatige methode.

Het wordt beschouwd als semi-permanent te zijn met als resultaat natuurlijk uitziende wenkbrauwen dit in vergelijking met de traditionele hairstroke techniek met gebruik van PMU apparaat.


Microblad29594377_1597363417026471_2762875146689691956_ning 3D of 6D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. Natuurlijk is het wel mogelijk om ertussen een schaduw te plaatsen of zelfs het uiteinde volledig op te kleuren.
 
3D microblading  of 6D microblading/shading)

Met de 3D microblading techniek worden hele fijne haartjes handmatig op gepigmenteerd. Na de genezing word er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet ( shading). Zo lijken ze goed vol , waarbij de haartjes zichtbaar zijn over de gehele wenbrauw, maar lichtelijk opgevuld. Bij de 6 D techniek zijn de haartjes wat robuuster gepigmenteerd.

Microblading / ombre
Met de wenkbrauw microblading ombre techniek worden hele fijne hairstrokes handmatig gepigmenteerd en aan het begin lichtelijk opgevuld met naar de boog toe steeds meer opgevuld tot een volledig opgekleurde wenkbrauw.
 
 
3D hairstroke  of 3D hairstroke (shading) met naaldmodule
Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes 1 richting op gepigmenteerd en zijn de haartjes wat langer van vorm. De haartjes worden getekend met de zeer fijne 1-puntsnaald. Na de genezing kan er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet worden ( shading). Zo lijken ze goed vol met toch 1 mooie vorm.
 
 
 

Hairstroke Ombre ( met naald)

Met deze wenkbrauw Ombre naaldtechniek worden hairstrokes gepigmenteerd en bij de aanzet matig gekleurd met verloop naar de boog toe steeds meer opgevuld. Daardoor ziet niemand dat het permanente make-up is en krijg je een rustigere overloop en geen harde aanzet.

Van niets naar iets noemen we het ook wel.

Full colour wenkbrauw

Door middel van een naaldmodule wordt de huid geheel gepigmenteerd. Dat kan met een zachte of een donkere kleur.

Kijk ook even op onze facebooksite, daar staan alle actuele foto's van permanente make-up

www.facebook.com/hemelshairbeautycoffee.nl