NIEUW Skinial Permanente make-up verwijdering

Correctie of verwijdering van permanente make-up/ cosmetisch tatoeëren (PMU)

 Elke PMU is een tatoeage, daarom gelden dus de regels van tatoeageverwijdering of corrigeren ook voor PMU verwijderen. Maar er bestaan ook enkele verschillen. Een verschil is dat PMU veel minder inkt bevat dan bij een traditionele tatoeage. Daarom gebruiken we een veel zachtere kwaliteit van verwijderingsvloeistof, dan die gebruikt wordt om normale tatoeages te verwijderen. Wanneer er echter al verschillende correcties hebben plaatsgevonden, zullen sommige vormen van permanente make-up wellicht verschillende kleurlagen hebben.

Het is vaak niet aan te imagesICSBDCKRbevelen om een cover-up met een correctiekleur toe te passen, omdat enerzijds de hoeveelheid inkt in uw wenkbrauwen toeneemt, anderzijds blijft uw correctiekleur altijd hetzelfde, in tegenstelling tot uw natuurlijke huidskleur, die na iedere lichamelijke inspanning of jaargetijde van tint of kleur verandert. Vanuit esthetisch oogpunt is een cover-up met een correctiekleur dus niet wenselijk.

Iedereen kan fouten in de PMU laten verwijderen met de Skinial methode. Foto’s zoals deze behoren tot het verleden:

 

 

Prijzen per behandeling:   
    
Patch test (proef)75,00 
Wenkbrauwen150,00 
PMU buiten de lipgrens100,00 
    
Prijzen Producten   
Skin repair gel 39,90 
Scar care crème 34,90 
Scar care crème mini8,90 
H2O Mediclean19,90 
 CoverX32,00  

 

PMU Verwijderen

Voor volledige verwijdering van PMU op de wenkbrauwen, heeft u zelden meer dan drie behandelingen nodig.

images2OLX73NIIn zeldzame gevallen, wanneer de hoeveelheid kleur en de dichtheid extreem hoog is of als er een zeldzame medische indicatie is, kan het meer behandelingen vergen.

Met slechts een paar behandelingen; vaak met een enkele behandeling, is Skinial geschikt om PMU-fouten, kleurproblemen op te lossen of te grote wenkbrauwen volledig van uw huid te verwijderen.
 
 

Nazorg van de behandelde gebieden, Lees zorgvuldig:

 
 

gamme-skinial-global-juin-2016