Micro Blading – Hair Scalp Blading

Wat is Microblading?

Microblading (Japanse methode mesjestechniek) is een relatief nieuwe, handmatige methode.
Het wordt beschouwd als semi-permanent te zijn met als resultaat natuurlijk uitziende wenkbrauwen dit in vergelijking met de traditionele hairstroke techniek met gebruik van PMU apparaat.

Microblading gebeurt met zeer fijne micromesjes om pigmenten in de bovenste huidlaag (epidermis) te pigmenteren (deponeren).
Omdat we de kleur dicht bij het oppervlakte inbrengen, ogen de microblading haartjes fris en zeer fijn. Bijna van niet echt te onderscheiden.

3-D Microblading Natural hair scalp blading

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden.

Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd.

In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt.

Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar.

3-D Hairstrokes Ombre & Shadows 4-flat

Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend en lichtelijk opgevuld. Daardoor ziet niemand dat het permanente make-up is.

Van niets naar iets noemen we het ook wel.

3-D Hairstrokes 1-puntsnaald

Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes 1 richting op gepigmenteerd en zijn de haartjes wat langer van vorm. De haartjes worden getekent met de zeer fijne 1-puntsnaald. Na de genezing kan er bij de tweede behandeling ook een zachte kleur tussen de strokes gezet worden. Zo lijken ze goed vol met toch 1 mooie vorm.

Full colour wenkbrauw

Door middel van een naaldmodule wordt de huid geheel gepigmenteerd. Dat kan met een zachte of een donkere kleur.


Eyeliners, Smudgen & Sparkling eyeliner

Eyeliners worden altijd met een naaldmodule gezet. De dikte van de naald bepaald ook de dikte van de eyeliner. Alle kleuren zijn mogelijk en we kunnen heel veel veschillende technieken toepassen.