Mesolift

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende kleine lijntjes in de huid. Iedere vrouw of man stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt, hui in uw gezicht wordt helaas slapper. Met MesoLift is het eenvoudig te verhelpen. Fijne lijntjes worden zachter door het injecteren van Hyaluronzuur 2%. Huid wordt strakker door het injecteren van speciale peptides.

Mesotherapie is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Het cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler. Bij het injecteren of insluizen maakt we gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Onze mesotherapie huidspecialist spuit de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald en samen met het verdovingsmiddel zorgt dit ervoor dat de ingreep pijnloos verloopt. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten. Na de behandeling koelen we het gebied met kompressen om de zwelling tegen te gaan.

De Meso Lift Hyaluronzuur is een cocktail op basis van 100% puur hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.

Meso Lift Hyaluronzuur is een vloeibare lichte vulling en versteviging van de huid, voor matige rimpels en lijnen. In het te behandelen gebied wordt om de 2-3 mm een druppeltje 2% puur hyaluronzuur  met een mesogun geïnjecteerd. De Vital trekt vervolgens vocht aan en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Meso Lift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaald. De behandeling kan met een tussenpauze van 4 weken herhaald worden. Deze behandeling is niet voor (diepere) rimpels, diepere groeven en of volume vulling – zie dan meso lip fillers

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen.
Voordelen
– geen lokale verdoving nodig
– natuurlijk en duurzaam resultaat
– onmiddellijke hydratatie in de huid
– bevordering van de vorming van collageen
– puurste hyaluronzuur en is 100 % biologisch afbreekbaar

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de arts zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit aminozuren, vitamines, actieve bio-stimulerende middelen, collageen, minerale zouten, hyaluronzuur, DNA-derivaten, homeopatische middelen en soms plantaardige extracten. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

  • Hylaronzuur:  Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
  • Aminozuren:  Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
  • Mineralen:  Stimuleren het weefselmetabolisme
  • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.
Voorzorgsmaatregel
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Nazorg
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnebank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.

Advies 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.

De Meso Injectables behandelingen bij Hemels worden uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerde master meso specialiste.

Prijzen:
MesoLift – Lippen Contour Lijnen € 130,00
MesoLift – Voorhoofd Rimpels  € 130,00
MesoLift – Neus Lippenplooien  € 130,00
MesoLift – Jukbeencontour & Kraaienpootjes  € 150,00
MesoLift – Kaaklijn verstrakking  € 150,00

Interval:  4 weken