Kinderpartij

Kinderpartij bij Hemels

Toe aan een keer wat anders voor een kinderfeestje? Hemels organiseert sinds kort ook gezellige kinderpartijen. Wij hebben ruimte voor maximaal 6 kinderen inclusief de jarige job.

De kinderpartijen bestaat uit:

Een uitgebreide make up (les) middag, hier gaan wij met de meiden lekker aan de slag. En mogen zij onder begeleiding van ons lekker gaan tutten. Ook worden de meiden voor de make up verwent met een gezichtsreiniging en masker.

Wat is een mooie make up zonder mooie nagels? Bij de meiden worden de nagels gelakt door een van de begeleiders zodat het plaatje bijna helemaal compleet is. Na dat de make up en de nagels tip top in orde zijn, gaan we verder naar het haar, door gebruik van haarkrijt worden er bij elke dame een paar gekleurde plukken in het haar gemaakt. (uitwasbaar)

Last but not least, als afsluiter van de verwen middag krijgen alle meiden nog een mooie glitter tattoo op de arm, deze glitter tattoo blijft tot 7 dagen max zitten. Als alle meiden er dan ook echt er helemaal tip top uitzien is het tijd om wat leuke groepsfoto’s te maken. Terwijl er in de keuken heerlijke tosti’s voor ze word bereid. (het eten is optioneel)

Kosten per kind:

Excl. tosti eten €15,00
Incl. tosti’s eten €17,50