Huidspecialiste


19665208_1399514963477752_2751288304005135049_nOnze cosmetisch huidspecialiste E.Jansen bezit vele kwaliteiten.
Deze professional kijkt vaak in eerste instantie naar wat uw huid nodig heeft, door middel van een huidanalyse. Op basis daarvan kan een behandeling van de huid worden bepaald. De behandelingen zijn in principe onder te verdelen in drie groepen, namelijk de ontspannende behandelingen
( schoonheidsspecialiste), de verzorgende behandelingen  en de cosmetische behandelingen.

Onze huidspecialiste E.Jansen houdt zich o.a. bezig met het verjongen en herstellen van de huid om als het ware de huid er jonger, veel frisser en gevoed er uit te laten zien. Daarnaast zijn er vele professionele specialisaties in andere takken, zoals bijvoorbeeld Meso Fillers, IPL ontharing, (permanente) make-up, Fibroblast soft surgery en meer.

 

Huidbehandelingen :

Pigment- lever-moedervlekken
Een ouderdomsvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Deze vlekken noemen we ook wel levervlekken of zonnevlekken. Ouderdomsvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de rug van de handen. Moedervlekken (naevus) zijn opeenhopingen van pigmentvormende cellen in de huid. Het is een normaal en goedaardige verschijnsel. De Specialist zal met de nieuwste laser technieken de vlekken verwijderen. Het risico op littekenvorming is zeer klein en geeft een zeer mooi egaal resultaat.

v.a. € 27,50  afhankelijk van de hoeveelheid

Fibromen en kleine verhevenheden (gerstekorrels)
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kan de huidspecialist(e) behandelen met een naald. Door het heet worden van de naald wordt het fibroompje weggebrand. Bij een gerstekorrel gebruikt de specialist een steriele naaldje, waarbij de korrel zorgvuldig uit de huid wordt verwijderd door middel van 1 klein prikje.

v.a. € 27,50 afhankelijk van de hoeveelheid

Couperose / verwijde bloedvaatjes/ bloedblaasjes
Tijdens de behandeling van couperose wordt er met een klein naaldje oppervlakkig in de huid geprikt. Het naaldje wordt warm en hierdoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte ontwikkeling zal deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

v.a.€ 17,50  afhankelijk van de hoeveelheid

 

Andere behandelingen worden belicht per onderdeel in ons menu