Permanenten

4_Jacquelene_brown_highlights_and_curly_hair-vaag

Lang Houdbare en Mooie Krullen

Het is een wens van veel vrouwen. Niet alleen nu, maar ook tot ver terug in de geschiedenis.

Tegenwoordig hebben we de beschikking over een techniek die 'permanenten' heet, hierbij wordt er gebruik gemaakt van niet schadelijke stoffen, die ervoor zorgen dat steile haren omgetoverd worden tot een bos met krullen of andersom. We hebben de keuze uit grove krullen, fijne krullen en alles daar tussen in.
We kunnen na een behandeling weer een aantal maanden genieten van onze nieuwe look.

Waarom een Permanent

Misschien is uw haar heel stijl of juist heel erg krullend en wilt u meer volume en/of beweging in het haar. Een permanent kan u dit allemaal geven. Een permanent kan volume en dikheid aan het haar toevoegen. In sommige gevallen geeft het de illusie van meer haar. Misschien wilt u uw haarstijl veranderen. Dit zijn allemaal geldige redenen om het haar te permanenten.

Soorten Permanent

Weave / Shaper / Gestapelde / Spiraal / Waaier / Volume / 9 vaks permanent

Nazorg

* Wacht 48 uur met uw haar te wassen. Zo loopt u geen risico het ammonium thioglycolaat te deactiveren. Het is nooit een slecht idee om uw haar met rust te laten na een ingrijpend proces.

Onthoud ook dat de alkaline in de lotion de schublaag heeft opengemaakt en het haar nu meer poreus is. Daardoor voelt het droger en ruwer aan, dus moet u een milde shampoo en een goede crèmespoeling gebruiken.

* Gebruik een goede shampoo en conditioner met een juiste Ph balans. Wij adviseren u graag in het product dat bij uw haartype past.

Permanent & Haarkleur

Permanent kan uw haarkleur lichter kan maken. De schublaag staat al wat omhoog door het proces van het krullen. De peroxide doordringt het haar en verbleekt de kleur. Dit is de reden waarom u eerst het haar moet permanenten en daarna pas kunt gaan kleuren.

Hoe lang u moet wachten tussen het permanenten en kleuren is persoonlijk.

Overleg met uw haar specialist wanneer het haar in de juiste conditie is voor het volgende kleurproces.

Gemiddelde tijdsduur 2 weken.