Hair Trends 2016

h0-250slogan-hair-trends-2016-lef
Dat is waanzinnig, want er zijn een aantal prachtige trends “up and coming”.

Dit keer zetten we de nieuwste musthave haartrend voor brunettes in de spotlight;

logo-cherry-grey
Deze violet-rood-bruine kleur is een echte haartrend voor 2016.

 

 

slogan-hair-trends-2016-tre

h1-250Laagjes kapsels zijn weer helemaal terug. Dit seizoen gaan we voor pittige halflange gelaagd geknipte kapsels met pony en lichte rock/punk invloeden.
De haartrends voor 2016 komen aan ieders smaak en haartype tegemoet. Aan de ene kant zien we lange, wilde manen die wapperen in de wind. Aan de andere kant zien we halflange kapsels die heel pittig in laagjes zijn geknipt en vertonen spannende rock/punk invloeden . Dit type kapsel wordt vaak gecombineerd met een pony.
Vanzelfsprekend moet een gelaagd kapsel goed geknipt zijn en regelmatig worden bijgehouden. Maar verder heeft u er vrij weinig omkijken naar.

De stijl is super trendy en wordt helemaal hot als u het met een uitgesproken haarkleur combineert. Zoals u ziet, kiezen veel fashion modellen op dit moment voor platina , grijsblond of voor een chocoladebruine kleur.

hair-fotorij2Slag en zelfs krullen komen terug. Gooi je haar los!

We gaan voor lange, losse en vrij bewegende haren in de wind. Krul en slag zijn trendy, maar het moet er niet al te gekunsteld uitzien. Het gaat erom dat je de natuurlijke slag in uw haar – op een natuurlijke manier – versterkt. Heeft u steil haar, dan moet u er natuurlijk wel iets meer aandoen, maar het moet er niet te ‘cosmetisch’ uitzien.

 

Denk ook eens aan de knotjes, Granny hair, piekerige paardenstaarten, beach weaves en ‘bronde’ styles. Alles kan!

 

 

Langer Haar en Krullen

Dat is de haartrend waar we tijdens de Mannen Fashion Week herfst winter 2016 tegenaan liepen.

Backstage bij de eerste show, werd meteen wel duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren gaan zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Daarnaast brengt het ook een paar nieuwigheden op het gebied van de haartrends, kapsels en grooming. We nemen afscheid van de lange hipster baarden en de houthakkersstijl.

 

h4De Mood voor 2016 is Clean

Natuurlijk, easy going; de look is die van ‘brave jongen’ en/of ‘ideale schoonzoon’.

Verder blijven we wat lichte rock invloeden zien en is de buzz cut terug.