Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(45)
1 2 3 4 5
>
(45) Kim Luik
Thu, 29 December 2016 11:57

Gisteren bij Esther geweest voor permanente eyeliner onder.
Wat een prachtig resultaat, ben er heel blij mee! Ze stelt je op je gemak en legt alles precies uit wat ze doet. Ik werd er super geholpen, gezellig en zeer deskundig!

(44) Regina
Fri, 7 October 2016 04:33

Echt prachtige eyeliner gezet met mooi liftje. Heel mooi mijn wenkbrauwen weer bijgewerkt. Speciaal uit Amersfoort voor Esther; wat een topmensen...
Hierna lekker gezellig op het terras een heerlijke panini gegeten, latte gedronken voor een leuk prijsje.
Allemaal weer hartelijk bedankt en tot de volgende keer om een lipliner te laten zetten.

(43) Angelique
Sun, 26 June 2016 22:31

Wat een gezelligheid en deskundigheid.
Hartelijke ontvangst door esther.
Wenkbrauwen harsen en permanente make up laten zetten.
Was erg gezellig en superstrak en heel mooi gedaan.ben er erg blij mee.
DANKjEWEL esther en bedankt voor de gezellige middag.
grtjes angelique briene

(42) Claudia 39
Tue, 3 May 2016 18:58

Bij Hemels door Esther permanente make-up laten zetten ,eyeliner boven en onder. Ze legt alles goed uit en snapte precies wat ik wilde. Esther is erg goed met je op je gemak stellen en heeft een vaste hand. Netjes en strak gezet en ook de nabehandeling netjes afgehandeld. Ik ben er heel erg blij mee, bedankt voor alles

Groetjes Claudia van Paddenburg, Assendelft(41) Larissa
Fri, 29 April 2016 15:28
url 

Ik kom al een paar jaar bij Hemels van uit IJmuiden. Het is de beste kapper die ik ken. Heb vele kapsalons geprobeerd. Krijn weet hoe ie moet knippen. En het zit dan altijd goed. Esther is geweldig met haar permanente make-up. Heb wenkbrauwen, eyeliner boven en onder en lippen. Gewoon vakwerk! Verstand van zaken! Nu nog een lekker bakkie koffie en iets lekker proberen bin Hemels bakkie. Maar dat zal net zo goed zijn als de rest van de zaak. Een dikke 10+ voor hun inzet en hun vakmanschap!

(40) Gina
Sun, 20 March 2016 12:58

Ik kom hier bijna 3 jaar elke week voor de spraytanning (i.v.m. mijn Vitiligo) en ben zeer tevreden over de kwaliteit en professionaliteit die deze geweldige mensen bieden. Ook zijn zij erg gastvrij zodat je je gauw thuisvoelt in deze huiselijke sfeer. Mijn zoontje van 9 jaar is dol op Esther en Krijn. Ook de meiden die er werken zijn heel aardig, het is er gewoon gezellig en we komen er graag.

(39) Angelica
Fri, 11 March 2016 15:21

Vandaag eyeliner onder en boven laten zetten door Esther.Voordat ik daar binnen kwam, had ik toch wel de zenuwen, maar dat verdween meteen toen ik daar binnen kwam, en Esther alles rustig uitlegde wat ze ging doen. Ik ben fantastisch geholpen, en ze werkt erg netjes, en het zit er prachtig op,ik ben er super blij mee, Bedankt Ester en tot snel.
Groetjes Angelica Kiel.

(38) Melissa
Sat, 12 September 2015 09:38

Wat ben ik hier gister ontzettend leuk en goed geholpen!! Ben helemaal blij met mijn nieuwe wenkbrauwen :) zeker naar toe gaan mensen, deze vakmensen weten waar ze mee bezig zijn en wat ze doen!

(37) Chantal
Wed, 2 September 2015 15:46

Vanmorgen door Esther permanente make-up laten zetten (wenkbrauwen & eyeliner boven) super netjes en strak gezet! Ben er heel erg blij mee! Lieve, leuke vrouw die een HTC de tijd neemt voor je en alles ook goed uitlegt aan je. Ben erg tevreden! Hartstikke bedankt en tot ziens ;)

(36) Miranda
Tue, 11 August 2015 18:04

Hallo,
Ik heb interesse om mijn wenkbrauwen met permanente make up te
laten doen. Reden is dat ik vrij licht van huid en haar ben en ik ze altijd verf en of schilder. Kunnen jullie mij enige richtlijn geven van de kosten? Dan kan ik overwegen of ik interesse nlijf hebben! Dank! Miranda Versnel

>