Cryolipolyse – Vet bevriezen

Vet verwijderen zonder operatie!

Vetcellen  kunnen aangetast worden door kou. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

Werkwijze cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse stap 11. Het behandelplan
Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze Specialist of de methode voor jou geschikt is. Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen.
Samen met onze Specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden en wat de uiteindelijke kosten zijn.


Cryolipolyse stap 22. Aanbrengen van de applicator
Voorafgaand aan de behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.


Cryolipolyse stap 33. Koelen van de vetcellen
Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld tot een bepaalde temperatuur.  Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

 


Cryolipolyse stap 44. Natuurlijke afvoer vetcellen

Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

 


Cryolipolyse stap 55. Zichtbaar resultaat
Minimaal 8 weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.