Coffee & Tea

De ideale koffie

De illy melange kenmerkt zich door een perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld.

Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het getrainde of zelfs begaafde gehemelte zal deze geur en smaak meteen herkennen en waarderen. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. Het is als het verschil tussen één zuivere noot, gespeeld door een instrument en een symfonie, gespeeld door een heel orkest onder leiding van een dirigent die de ziel van de muziek optimaal tot uiting laat komen

Lungo €2,00
De smaak van de lungo komt het meest overeen met het Hollandse kopje koffie. Deze is zacht en toegankelijk.

Ristretto €2,00
Een geconcentreerde espresso met een pittige smaak. Klein maar fijn!

Espresso €2,10
Aromatische sterke koffie van gemalen bonen uit Brazilië, Peru en Indonesië.
De espresso is een kleine koffie met een sterke kick!

Macchiato €2,40
Espresso bevlekt met een klein beetje melkschuim.
Een pittige espresso met een zachte afdronk door het melkschuim.

Americano €2,95
Espresso met extra heet water toegevoegd, waardoor hij zachter en iets minder sterk smaakt dan een espresso. Te vergelijken met een gewone koffie.

Long black €2,95
Een dubbele Ristretto aangevuld met heet water. Een krachtige Americano waarbij de bitters meer op de achtergrond blijven.

Cortado €2,55
Espresso waar een beetje warme melk en melkschuim op geschonken wordt, waardoor hij te vergelijken is met een extra sterke cappuccino.

Flat White €3,25
Een typisch Australische koffie, gezet als dubbele Ristretto, aangevuld met warme melk en een dunne melkschuimlaag.

Latte €3,25
Espresso waar veel warme melk en een klein beetje melkschuim aan wordt toegevoegd.

Latte Macchiato €2,80
Opgeschuimde melk waar een shot Espresso aan wordt toegevoegd.
De Espresso wordt later toegevoegd, waardoor er laagjes ontstaan in de koffie.

Cappuccino €2,20
Espresso met warme melk en melkschuim, zo bereid dat de verhouding tussen Espresso, melk en melkschuim precies gelijk is.

Kokos Cappuccino €2,70
Espresso met warme kokosmelk en schuim van kokos, zo bereid dat de verhouding tussen Espresso, kokosmelk en schuim precies gelijk is.   

Alproccino €2,60
Espresso met warme sojamelk en melkschuim, zo bereid dat de verhouding tussen Espresso, sojamelk en schuim precies gelijk is.

Warme chocomel € 2,30

Slagroom € 0,50
Topping € 0,50. Pinda, caramel, chocolade, amandel schaafsel.
Extra shot monin €0,50

Tea € 2,00

№111 Earl grey blue flower.
De klassieke zwarte thee met een stevige body en aangevuld met het karakter van de bergamot van een lichte en frisse citrusvrucht. De blauwe korenbloesem geeft deze thee zijn natuurlijke zoetheid.

№116 Forest happiness.
De specialty zwarte thee, waar de smaak van frisse, vers geplukte zwarte bessen en bramen aan is toegevoegd, leidt tot zoete smaak-sensatie. De hele dag heerlijk!

№211 Sencha sensation.
Frisse melange van groene sencha thee met citroen, verse limoenschil en pittige gember. Een hint van zoetige kaneel verfijnt deze sensationele compositie.
№311 White paradise
Een exclusieve blend van witte thee, aangevuld met de zoete smaak van lychee, rozen bladeren en citroengras.

№401 African rooibos.
Pure, biologische Zuid Afrikaanse rooibos. Perfecte maagvriendelijke en cafeïnevrije dorstlesser. Mild en aangenaam van smaak.

№412 Refreshing rooibos.
Natuurlijk gearomatiseerde biologische blend van rooibos en vruchten. De frisse en fruitige smaak van appel en citroen, vormen een harmonieus geheel met de zachte rooibos.

№511 Secret spices.
Een geweldige infusie om tot rust te komen na een drukke dag. De zoete honeybush en appel worden gecombineerd met verfrissende venkel en nana mint. Het bijzondere karakter van groene mate rond het geheel af.

№514 Herbal chai.
Blend van kruiden, fruit melange en specerijen. De typische kruidige smaak van kaneel en kamille wordt lichtelijk gecompenseerd door de smaak van sappige appels ( bevat appel)

Munt Thee € 2,20
Verse munt thee uit eigen keuken met of zonder honing