Chemische/medische peeling

Heb je last van pigmentvlekken, huidveroudering, acne, acne littekens of wil je je huid gewoon een goede opfrisser geven? Een chemische/medische peeling is een effectieve behandeling die op vele manieren kan worden toegepast.

·         Verbeter je huidstructuur (grove poriën, vlekjes)
·         Verbeter de hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels)
·         Verminder acne en acne littekens

WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een peeling kan een lichte tot zware afschilfering tot stand brengen.

Een medische peelings worden ook wel “chemische peelings” genoemd. Er bestaan verschillende soorten en de peelings werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking.

Na de chemische peeling kan de huid, afhankelijk van de intensiteit van de peeling en de gevoeligheid van uw huid, één tot enkele dagen rood zijn. Tevens zal uw huid gaan vervellen. U mag niet aan de huid pulken of daar de velletjes vanaf trekken!

Wij adviseren na een chemische peeling minstens driemaal daags een ongeparfurmeerde SPF50 aan te brengen en direct zonlicht te vermijden. Het is overigens überhaupt verstandig daarmee als de huid zich volledig heeft vernieuwd. Zo geniet u het langst van uw vernieuwde huid.