Fillers hyaluron

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. Fillers worden ook gebruikt om de lippen weer jong te laten lijken. 

Resultaat

Het resultaat bij een filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant 5-11 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbare fillers, de filler wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze fillers een zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo het gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men het beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is. Zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.
Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate het ouder worden het volume en contouren. Met een filler behandeling kunnen we op subtiele wijze het gezicht weer mooi in balans brengen. Bij een lip volume behandeling kan je alleen van de  “Hyaluronzuur Volume Filler” gebruikt maken.

 Hoe verloopt de behandeling?

Dankzij onze verfijnde injectietechniek wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen fillers over een filler behandeling die kort geleden geplaatst is (1-4 weken)
 

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Na de behandeling

Iedere behandeling met fillers kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot twee weken aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling. Zodra een eventuele zwelling minder wordt, zal een klein deel van het volume verloren gaan. Nadien kan het eindresultaat pas worden beoordeeld.

Belangrijk

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluronzuur fillers kunnen worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Alle fillers zijn tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd normaal gesproken op.

Nacontrole

Je komt altijd na 3 weken op nacontrole. Je bespreekt dan met de specialist /behandelaar/arts wat het effect van de behandeling is geweest en het verwachtingspatroon. Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluronzuur. Bij ‘n nacontrole afspraak kan er in overleg ’n correctie bijspuiting van de hyaluronzuur filler worden bijgespoten.

Resultaat

Om het behaalde resultaat langer te behouden, wordt er een ‘touch-up’ behandeling aangeraden. Maximaal gebruiken we hiervoor 0,5 ml.  Een touch-up afspraak kunt u inboeken. Dit is mogelijk tot maximaal 6 maanden na uw 1e behandeling, daarna raden wij u een gehele spuit van 1 ml aan.

Zones 

Rimpelbehandeling, Neus-Lipplooi, Lip volumevergroting, Mondhoeken, Marionetten lijnen

De Injectables behandelingen bij Hemels worden uitsluitend uitgevoerd door specialistes/behandelaars of een arts.