Cosmetisch Arts Diederik van Imhoff

foto van Hemels Hair & Beauty.

Vol trots mogen we een samenwerking aankondigen met Cosmetisch Arts Drs. Diederik van Imhoff.

Op woensdagavond 18 april 2018 zal Diederik aanwezig zijn vanaf 18.30 uur.

Wil je een afspraak of informatie, dan kun je bellen met de salon 0251218811.

Met zijn ruime ervaring is hij werkzaam in één van Nederlands bekendste praktijken in Amsterdam en Den Haag, maar nu dus ook bij Hemels.

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Micro botox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimaal ingrijpen en behoud van mimiek en karakter. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

 

 
 
 
 
 
 

NVCG

drs. van Imhoff is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, een overkoepelende organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting.

Specialisme:

Lipvergroting - Microbotox en Fillers - Klein chirurgische ingrepen - PLEX-R

Botox vermindert tijdelijk de spieractiviteit en pakt daarmee de dynamische rimpels aan. Doordat de spieren niet meer bewegen krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt en dit wordt behandeld per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone. 

Halve zone/micro botox

Deze behandeling wordt ook wel gebruikt om de oppervlakkige rimpels te behandelen en te vervagen en heeft een zeer subtiel resultaat. Een wenkbrauwlift, beginnende kraaienpootjes, lip of
voorhoofdsrimpels vervagen mooi bij deze lage dosering.

Eén zone Botox

Voorhoofdsrimpels, frons, of kraaienpootjes kunnen behandeld worden met 1 zone botox. Deze behandeling richt zich op een deel van het gezicht.

Twee zones Botox

Door twee zones gecombineerd te behandelen kunnen bijvoorbeeld zowel de fronsrimpel als de voor- hoofdsrimpels vervagen voor optimaal resultaat.

Drie zones Botox

Alle gebieden van het gezicht worden behandeld door voor drie zones te kiezen. De frons, de voor- hoofdsrimpels en de kraaienpootjes worden tegelijk behandeld.

Extra toepassingen Botox

Hyperhidrose

Botox wordt ook gebruikt om overmatig transpireren onder de oksels tegen te gaan. Informeer bij uw verzekeraar of dit eventueel vergoed wordt. 

Migraine

Botox wordt gebruikt als behandeling tegen migraine en spanningshoofdpijn. Door bepaalde spieren te ontspannen kunnen klachten worden verminderd.

Bruxisme (knarsetanden)

Met botox kan spierspanning gedoseerd verlaagd worden van het kaakgewricht. Hierdoor kunnen lokale pijnklachten, hoofdpijn en tandenslijtage afneme

 

 

Behandelingen  Fillers

Hyaluronzuur

 Er zijn meerdere manieren om rimpels te behandelen, een filler herstelt de verloren volume en vult bijvoorbeeld een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen. Hyaluronzuur is lichaams- eigen en trekt vocht aan dat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid maar ook in extra volume.

Skinbooster

Dit product wordt gebruikt om de huid van binnenuit te hydrateren en zorgt voor langdurig en natuurlijk resultaat. Door Hyaluronzuur te injecteren herstelt de huid en verbetert het de structuur en stevigheid. Je kunt het zien alsof je de beste huidverzorging direct plaats waar het effect optimaal is waardoor het de hydrobalans, stevigheid en elasticiteit verbetert. Het mooiste resultaat wordt behaald met drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken.

 

Producten

drs. van Imhoff werkt uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, Botox en Hyaluronzuur fillers. De werking van deze producten zijn niet permanent, ze worden op den duur opgenomen door het lichaam en zijn niet schadelijk.